Sådan passer du dine potteplanter ferien

Sådan passer du dine potteplanter ferien

Du ser frem til en velfortjent ferie, men hvordan skal du mon passe dine potteplanter under ferien? Vi giver her vores tips og tricks til, hvordan du trygt kan tage på ferie og vende hjem til flotte og sunde planter!

  • Flyt dine potteplanter væk fra direkte sollys for undgå unødvendig fordampning. Det er en god ide at sætte dine potteplanter i et nordvendt vindue, hvor der ikke er megen sol, men trods alt lys. Hvis det ikke er en mulighed, så placer blot dine planter længere væk fra vinduet, f.eks. på sofabordet eller spisebordet.
  • Brug en ferievander. Med en ferievander kan du trygt tage på ferie, velvidende at planterne stadig får det vand de behøver. Der findes mange forskellige typer (nogle mere flotte end andre). Vores ferievandere er en beholder lavet i ler. Beholderen fyldes man med vand inden man tager på ferie. Da det nederste af beholderen ikke er glaseret, vil vandet langsomt sive ud af beholderen og ud til rødderne. Derved sikrer man langsom og langvarig vanding. Og så fås vores ferievandere endda i en masse forskellige flotte farver.

Du finder vores flotte ferievandere herunder.

Tilbage til blog

Ferievandere