Martin, Birgitte & Arthur Emil

Martin - MSc Biologi

Birgitte - MSc Geografi

Om os

Vi er en lille familie på tre, der bor i et lille gult rækkehus i Brønshøj. Her har vi en lille forhave samt en lille baghave, men selvom pladsen er trang, så fylder vi den ud med alle vores små projekter i form af eksotiske planter og et dyr hist og her. Vores familie inkluderer udover os; en berner sennen hund, to angorakaniner, to spurvepapegøjer, en sydamerikansk hornfrø, en kamæleon og alverdens kryb og kravl som I også vil finde noget af til salg her på webshoppen.

Vi har en forkærlighed for de eksotiske planter såsom palmer, strelitziaer, bananplanter mv., men en stor del af vores have er udlagt til højbede og køkkenhave, hvor vi dyrker grøntsager udfra et selvforsyningperspektiv. Vi mener, at det er af største vigtighed at vi passer på vores natur, klima og biodiversitet både herhjemme i Danmark, men også ude i verden, så vi sikre fremtidige generationers levevilkår.

Martin er uddannet biolog og har som sin families sorte får altid været fascineret af eksotiske planter og dyr. En hobby han har fået lov at dyrke og afsøge dybderne af, men til tider med observerende familiemedlemmer med rystende hoveder. Birgitte er uddannet naturgeograf og modsat Martins familie, så har Birgittes familie altid været tæt på både dyr og natur. Barndommens gade har for hende været skiftet ud med barndommens enge, skove, søer og græsmarker, hvori fascinationen for alverdens dyr og planter har kunne udfolde sig frit. Resultatet af denne fælles fascination finder I her med vores fælles hobbyforretning a Piece of Nature

Vi har sammen, Arthur Emil, på 2 år, der er en livsglad, energisk, sprudlende dreng, der får lov at være med i alle vores projekter. For os er det meget vigtigt, at han vokser op i et hjem, hvor man lærer at passe på dyrene og nyde naturen. Vi ønsker, at han får øjnene op for hvor magisk en verden med andre væsener er og hvor skøn naturen er med alle de eventyr, der venter lige om hjørnet.

Vi er a Piece of Nature

 

STOR TAK TIL SARAH HEMMINGSEN

En stor tak til Sarah Hemmingsen (Martins Søster), der har stået for logoer, symboler, designs og meget mere til webshoppen. Uden hende ville a Piece of Nature ikke være, hvad det er i dag.